Inred badrummet snyggt

Avhannah

Inred badrummet snyggt

Det är inte många som tänker på inredningen i badrummet men den är faktiskt viktig. Badrumsinredningen bidrar mycket till helhetskänslan i hemmet. När du ska inreda badrummet ska du tänka till och verkligen satsa på snygga detaljer. Det är inredningsdetaljerna som lyfter badrummet till nya höjder. Badrummet ska förutom att vara snyggt även vara praktiskt. Att investera i en snygg handdukstork är en väldigt bra idé om du vill ha ett både praktiskt och elegant badrum.

Matcha handdukar och handdukstork

Det finns flera olika handdukstorkar att välja mellan, hitta en som passar din inredningsstil. Det finns exempelvis handdukstorkar i både mässing och svart. Det bästa med en handdukstork är att det både är en elegant inredningsdetalj och gör badrummet praktiskt. En handdukstork kan även vara till stor hjälp om du vill ha ett varmt och mysigt badrum. När du väljer handdukar är det snyggt om de matchar handdukstorken och de andra inredningsdetaljerna. Om allt passar ihop kommer allt skapa en tilltalande helhet.

Tänk utanför boxen

Det finns en uppsjö av stilar och möbler som du kan välja på till badrummet. Det finns allt från stilrena skåp att hänga upp till platsbyggda kommoder. Ett tips är att försöka tänka utanför boxen för att få ett spännande badrum. Du kan exempelvis ta in ett gammalt skåp och förvara olika produkter, handdukar och andra prylar i. Det finns massor med möbler och detaljer som du kan fynda på loppis och ta in i badrummet. Att ha tapet i badrummet är också en bra idé om du vill ha ett tilltalande badrum.

Välj inredningsdetaljer med omsorg

Inredningsdetaljerna som du väljer kommer att ge badrummet det där lilla extra som behövs för att göra det mysigt. Planera allt från blandare till handdukskrokar för att verkligen få ett bra resultat. Innan du gör något med badrummet är det bästa att bestämma vilken stil du vill ha och vilka färger som du ska jobba med.

Badrumsbelysningen spelar stor roll

Något som är otroligt viktigt i ett badrum är belysningen. Du behöver en taklampa och en bra ljussättning kring badrumsspegeln. Det bästa är om ljuset kommer från båda sidorna om spegeln. Fundera över vad du ska göra i badrummet och vad du har för kriterier för ljuset innan du bestämmer lampor. En dimmer kan vara en bra idé om du vill kunna justera ljusstyrkan efter tycke och smak. Det ger även en spa-känsla i badrummet när du kan skapa olika stämningar i badrummet med belysningen.

Om författaren

hannah administrator