Fler inredningsmissar att undvika

Av155cm.se

Fler inredningsmissar att undvika

Ett misstag som är lätt att begå är att inreda lite för mycket. Du kanske äger en hel del saker som du tycker bra om och därför placerar du ut allt. Detta kan leda till att ditt rum ser väldigt stökigt ut. Det är oftast bättre att du nöjer dig med ett mindre antal saker. Dessa saker kan du dock byta ut då och då ifall du tröttnar på inredningen och vill uppdatera den en aning.

För att undvika att inreda för mycket rekommenderas det att du börjar med att placera ut dina möbler. Sedan kan du välja dekoration, alltså växter, tavlor och så vidare.

Rätt val av matta

Ett sista misstag som är väldigt lätt att begå är att välja fel storlek på mattan. Många av oss väljer en för liten matta. Om du inreder ett större rum bör du även satsa på en större matta. På så sätt kommer rummet inte tappa sina proportioner. Om du vill ha en matta under dina möbler, se till att alla möbler får plats på mattan då. Skulle du vilja få fler tips kan du besöka Expressen och hitta flera artiklar om just mattor, men även annan inredning.

Om författaren

155cm.se