Sätt stilen på inredningen med snygga innerdörrar

Avhannah

Sätt stilen på inredningen med snygga innerdörrar

Det är inte många som tänker på innerdörrarna i ett hem när det kommer till inredningen. Men att ha snygga innerdörrar gör enormt mycket för inredningen. När du ska välja innerdörrar ska du fundera över vad du vill ha för typ av inredning och vad du har för egen personlig stil. Eftersom innerdörrar spelar en stor roll för helheten är valet viktigt. Välj alltid utifrån eget tycke och smak istället för att gå efter trender.

Mörka dörrar har blivit populära

Det finns flertalet innerdörrar, exempelvis dörrar som har glaspartier som släpper in mer ljus och sedan finns det mer klassiska dörrar i trä. Satsa på innerdörrar som är av bra kvalité men som samtidigt ger ditt hem ett personligt och unikt utseende. Förr fanns det mest ljusa innerdörrar i olika träslag, eller vita, men nu på senare tid har innerdörrar i mörka färger kommit mer och mer. En innerdörr som är mörk i färgen kan skapa snygga kontraster i ett rum. Du kan även välja att matcha dörrens färg med den övriga inredning så att den blir en naturlig del och en form av inredningsdetalj.

Olika dörrar passar till olika rum

Pardörrar passar perfekt i ett större vardagsrum och sådana dörrar kommer göra att inredningen upplevs som lyxigare. Klassiska trädörrar är bra om du vill minska ljudinsläppen till ett rum. Dörrar med glaspartier passar väldigt bra till ett kontor. Om du bor mindre och vill ha innerdörrar är skjutdörrar ett väldigt bra alternativ. Skjutdörrar tar minimalt med plats eftersom de går att skjuta ihop. De kan vara ett alternativ till glasväggar som är väldigt populära. Det viktigaste när det kommer till dörrar inomhus är att du blir nöjd och tycker att de är snygga. När du ska inreda är väggar, golv, tak och dörrarna det du ska utgå ifrån när du inreder.

Om författaren

hannah administrator